Zastakljivanje terasa

Zastakljivanje terasa je vrlo praktičan način da proširite životni prostor vašeg stana, pri čemu se ne narušava estetski izgled niti funkcionalnost objekta. Prostor će biti moguće koristiti u dužem delu godine, a ne samo kada to atmosferski uslovi dozvoljavaju. Važno je da se napomene da će zastakljena terasa imati jaku ulogu izolatora jer će kvalitetna alu i pvc stolarija efikasno sprečavati prodor vetra, jake sunčeve toplote i drugih spoljašnjih faktora. Leti ćete imati prijatnost hladovine dok se zimi toplota stana neće gubiti na račun terasnog prostora. U gradskim sredinama veoma značajan element je buka, a upravo zastakljena terasa pomaže da se smanji dopiranje neželjene buke u stan.

Stakla za zastakljivanje su dosta deblja i kvalitetnija od standardnih. Celokupnu ponudu možete pogledati ovde, a naravno pri izboru vrste stakla za Vašu terasu računajte na našu pomoć i iskustvo.

Naravno možemo Vam pomoći ukoliko želite da zastaklite baštu restorana ili kafića. Na taj način produžavate sezonu jer možete baštu objekta otvoriti za posetioce dosta ranije, a takodje možete koristiti i do kasne jeseni.

Paneli i krila imaju sve potrebne ateste, svi poseduju sigurnosne mehanizme za zaključavanje tako da je sigurnost zagarantovana. Uz veliki izbor sistema za zastakljivanje, stakala i estetskih elemenata uvereni smo da ćete odabrati sistem koji zadovoljava sve Vaše potrebe.Za cene, detalje i pojedinosti izdrade, nabavke, ugradnje i isporuke proizvoda pošaljite nam mejl na info@forceal.com ili nas pozovite na 011/3908-529

Copyright 2013┬ę ForceAl - Web Design by PrimeCTRL